Winterprogramma Hermitage Amsterdam muzikaal ondersteund door Allegro Impresario

Tot en met 13 januari 2019 is in het Hermitage Amsterdam de tentoonstelling “Classic Beauties” te bewonderen.

Classic Beauties is een lust voor het oog met onder andere een prachtige Canova-collectie, inclusief het absolute topstuk De Drie Gratiën.

Ook dit jaar verheugt het Allegro Impresario om gedurende de feestelijke decembermaand en de eerste twee weken van januari de muzikale omlijsting op zich te nemen.

De pianisten van Allegro Impresario zullen de gasten van het Café-restaurant van het Hermitage iedere zaterdag en zondag vanaf 1 december 2018 tot en met 13 januari 2019 verblijden met hun hoogst professionele uitvoeringen van zowel klassieke muziek, als van de bekendere en populaire lichte muziek. Daarnaast zullen ook de welbekende Kerstmelodieën te horen zijn.

Graag zien wij u gedurende de decembermaand en in het nieuwe jaar (t/m 13 januari 2019) tijdens uw bezoek aan het Hermitage voor de tentoonstelling “Classic Beauties” en om de lunch te genieten onder muzikale begeleiding van de artiesten van Allegro Impresario.

Bekijkt u voor meer informatie het Programma van het Hermitage Amsterdam.

Allegro Impresario verzorgt muzikale omlijsting decemberprogramma Hermitage Amsterdam

Momenteel vindt in het Hermitage Amsterdam de tentoonstelling “Hollandse Meesters uit de Hermitage. Oogappels van de tsaren” plaats. Voor deze bijzondere tentoonstelling zijn 63 werken van vijftig beroemde Hollandse Meesters uit de Gouden Eeuw, waaronder Rembrandt, uit de collectie van het Hermitage in St. Petersburg exclusief te zien in het Hermitage Amsterdam.

Gedurende de feestmaand december verheugt het Allegro Impresario om de muzikale begeleiding op zich te nemen.

De pianisten van Allegro Impresario zullen de gasten van het Café-restaurant van het Hermitage gedurende de decembermaand iedere zaterdag en zondag, Eerste en Tweede Kerstdag (maandag 25 en dinsdag 26 december) en van woensdag 27 december tot en met oudjaarsdag (31 december) – tussen 14.00 en 17.00 uur – verblijden met hun hoogst professionele uitvoeringen van zowel klassieke muziek, als van de bekendere en populaire lichte muziek. Daarnaast zullen ook de welbekende Kerstmelodieën te horen zijn.

Graag zien wij u gedurende de decembermaand tijdens uw bezoek aan het Hermitage voor de tentoonstelling “Hollandse Meesters” en om de lunch te genieten onder muzikale begeleiding van de artiesten van Allegro Impresario.

Bekijkt u voor meer informatie de Winteragenda van het Hermitage Amsterdam.

Receptie consulaat succesvol

Onlangs verzorgde Allegro Impresario een performance bij de receptie van het consulaat in een luxe hotel in Amsterdam.
We werden benaderd met de vraag om een pianist als muzikale omlijsting voor een formele drukbezochte receptie. Allegro Impresario stelde een aantal musici voor met bijbehorend repertoire en begeleidde de pianiste op de avond zelf.
De avond was bijzonder succesvol waarbij de muziek een combinatie van klassieke muziek en wereldwijd bekende liederen van rond 1950, de avond precies die charme gaf die nodig was voor een receptie in de stijl van het consulaat. 

Ook op zoek naar de juiste muzikale omlijsting van uw bijeenkomst, dinner of ceremonie? Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

info[at]allegroimpresario.nl