Over ons

Allegro Impresario is in 2015 opgericht door Tatjana Pardieck die is afgestudeerd aan het Conservatorium van Sint-Petersburg. Later studeerde zij aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Haar kennis van muziek zette zij vervolgens in om gedurende meerdere jaren jongeren te begeleiden in hun muziekontwikkeling. Het was in 2015 een  logisch vervolg van haar carriére om Allegro Impresario op te richhten om aan de vraag naar muziek ensembles te kunnen voldoen.

Allegro Impresario heeft een groot netwerk van solisten en ensembles en door de  uitgebreide achtergrond in klasieke muziek van Tatjana bent u ervan verzekerd dat u altijd het juiste repertoire voor uw event zult hebben. Het impresario werkt met jonge getalenteerde, aan de Conservatoria afgestudeerde musici die met gevoel voor stijl en presentatie een uitstekende performance verzorgen.

Bent u op zoek naar  muziekale begeleiding in stijl bent u bij Allegro Impresario aan het juiste adres. U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend advies of een offerte.

Tatjana Pardieck

+31 (0) 6255 26 737
info[at]allegroimpresario.nl